This site uses cookies. These are used to track your navigation through the website and enhance your experience of using the site. To read more about cookies, click here.

logo-00

Tir na Spideoga Fishing Lodge
Inchigeelagh, Macroom, County Cork
+353 (0)26 47151
EMAIL US

 

Tir na Spideoga "Land of the Robins" Een 200 jaar oud gerenoveerd farmhouse, centraal verwarmd, tuinhuis en uitzicht op het meer. Logies met ontbijt vanaf €25,00 p.p.

Hoe zou u het vinden om in het Zuidwesten van Ierland als Gast in een Bed&Breakfast in een 200 jaar oude farmhouse te verblijven ?

Of lekker uit te rusten in een modern 2 , 4 of 6 persoons appartement ( ob.v.logies) met een fantastisch uitzicht over het sprookjesachtige Lough Allua meer .

Tir na Spideoga ligt op de hoek van " Gaeltacht" ,tussen de steden Ballingeary en Inchigeelagh . Het farmhouse en de appartementen liggen in een schitterend natuurgebied vol flora , fauna , meren en bergen . Het is het ideale vertrekpunt voor een eindeloze tour door het zuidwesten van Ierland . en het beroemde Gougane Barra National Park op slechts 11km afstand .

Meer dan het bezoeken waard is het historische Bantry Bay , een van de allermooiste baaien die de kustlijn van Ierland rijk is.Of het plaatsje Glengariff ( 36km),met zijn Garinish eiland en de diverse Italiaanse tuinen . Glengariff ligt ook op de "Ring of Beara" ,een adembenemende autoroute langs een waanzinnig mooi stuk Ierland met heel afwisselende landschappen, dalen, heuvels , ruige binnenlanden en mooie kuststukken .
De " Ring of Kerry " is een van de bekendste autoroutes van Ierland en mag niet aan uw vakantie ontbreken .

 

place 002-copy

Wij sturen jullie graag op aanvraag verdere informatie en onze gratis CD-Rom! Met alle plezier beantwoord ik al uw vragen. Neem gerust contact met ons op !
Sigi and Greg Latour heten u van harte welkom en zullen uw verblijf zo comfortabel mogelijk maken.

place 013

Francais

Francais

Deutsch

Deutschland

English

UK

Nederlands

Nederlands

Back to top